KURULUŞ

10 Ağustos 2006 tarih ve 26255 sayılı resmi gazetede yayınlanan yönetmelikle Rektörlük makamına bağlı olarak Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi kurulmuştur. Merkez kuruluşundan Eylül 2010 tarihine kadar Şuhut yolunda bulunan bahçeli dublex bir binada 30 çocuk kapasitesi ile hizmet vermiştir. 20 Eylül 2010 tarihinde, Ahmet Necdet Sezer kampüsünde inşa edilen 2300 metrekare kapalı alana sahip yeni hizmet binasına taşınmıştır. Kurumun kapasitesi 120 öğrenciye çıkarılmıştır.

FELSEFEMİZ

Her çocuğun dünyanın en değerli ve eşsiz varlığı olduğu anlayışından yola çıkarak, geleceğin sorgulayan, üreten ve paylaşan bireylerine dönüşebilmelerini sağlayabilmek için, felsefemiz;

Sorumluluk alabilen,

Pozitif düşünebilen,

Sosyalleşmeden zevk alan,

Olumsuzluklarla yüzleşebilen,

İhtiyaçlarını güzel ve akıcı bir Anadiliyle anlatabilen,

Görsel ve estetik becerileri olan,

Özgüven duygusu gelişen,

Mutlu olmaya becerebilen, bireyler yetiştirmektir.

Okulumuz; çocuğunuzun yaparak ve yaşarak kendi deneyimleri ile öğrenmesini sağlayacak, bilişsel, duyuşsal ve psikomotor zekasını ve yaratıcılığını geliştirebilecek nitelikleri taşıyan oyuncak ve malzemelerle donatılmıştır.

FİZİKİ KAPASİTEMİZ

Kurumumuz 6 sınıf, 1 kapalı oyun bahçesi, 1 drama ve oyun salonu, 6 uyku odası, bir müzik odası, bir ingilizce odası, bir bilgisayar labaratuvarı, yemekhane, revir ve idari bölümden oluşmaktadır. Sınıflarımız ortalama 20 öğrenciden oluşmaktadır.

MEVCUT DURUM

Okul Öncesi Eğitim ve Uygulama Merkezimizde toplam 100 öğrenci mevcuttur. Merkezimizde 15 personel ve müdür görev yapmaktadır. Kurumumuzda bulunan çocuklar için yıllık ödeme 2015-2016 öğretim yılı için  Üniversite personeline 4.500 TL’dir. Dışardan kayıt yaptıranlar için 5.600 TL'dir. Ücretler 10 taksit şeklinde ödenmektedir. Bu ücrete, servis hariç, sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı ve genel giderler dahildir.